‘Kijk mijn straat’ Peter van Tuijl exposeert met ruim 40 foto’s uit Perpignan en Rotterdam in de foyer van de DRU Cultuurfabriek (Hutteweg 24 Ulft). Dagelijks gratis te bezoeken tussen 10.00 en 22.00 uur tot/met 20 september.

Als afsluiting van de nationale Fotoweek zal Peter van Tuijl voor de DRU Cultuurfabriek in het kader van ‘Hapje cultuur’ een lezing over straatfotografie houden op zondag 20 september van 11.30-13.00 uur. Niet zozeer zijn eigen foto’s staan dan centraal maar hij staat stil in woord én beeld bij verschillende soorten straatfotografie, vertelt iets over de techniek, de do’s and don’ts en vertelt over bekende en ook minder bekende straatfotografen. Voor Hapje Cultuur met een echt hapje is de entree €2,50.

In de kunstgalerie van de DRU Cultuurfabriek exposeert bovendien fotograaf Marion Bauhuis tot 30 augustus haar werk. Verder biedt het DRU Industriepark nog veel extra’s voor een aantrekkelijk bezoek zoals o.a. een rondvaart over de oude IJssel, het innovatiecentrum ICER met exposities over hedendaagse techniek, het IJzermuseum en het restaurant/grand café voor een hapje en drankje.En om het helemaal te gek te maken kun je op zondag 2 augustus tussen 12.00 en 22.00 uur op het terrein ook genieten van de Achterhoek Spektakeltoer met een keur aan binnen- en buitenlandse artiesten.